Hodnocení našich hostů

Na této stránce najdete
výběr referencí – hodnocení našich hostů zveřejněných na ubytovacích a vyhledávacích serverech. Odkazy na plná znění hodnocení. Naše odpovědi na některé připomínky našich hostů

Plná znění a zdroje hodnocení

Níže uvedená hodnocení jsou převzata:

  • Z návštěvní knihy veřejně přístupné hostům penzionu
  • ze zpětné vazby poskytované nám přímo našimi hosty (ústně, emailem, dotazníkem)
  • reference získané přes recepční systém Previo
  • reference získané zprostředkovatelem ubytování HOTEL.CZ
  • hodnocení umístěné našimi hosty na GOOGLE.CZ
  • reference na FIRMY.CZ (seznam.cz) viz níže

Některá vybraná hodnocení

Kvůli GDPR neuvádíme jména poskytovatelů hodnocení bez jejich výslovného souhlasu. Titulky u některých hodnocení jsme doplnili na základě textu hodnocení pro zvýraznění

Byla jsem zde již 6x

Líbilo se mi všechno. Byla jsem zde již 6x a vždy jsem byla spokojená. Jelikož cestuji a využívám různá ubytování, mám srovnání. Velmi oceňuji kvalitní a čisté zařízení, praktické uspořádání pokojů, koupelen i společných prostor a různé vychytávky, které jsou pro každého k dispozici. A musím připomenout i milé a vstřícné chování majitelů.

PREVIO 29.6.2020

Uděláme výjimku a vrátíme se

Jako cyklisté navštívíme každý rok po celé republice několik penzionů. Návštěva tohoto nás uchvátila. Opravdu jen těžko najdete u nás podobný. Nejen pěkné místo, ale milí a vstřícní majitelé, vkusně a účelně zařízený, prostorné a dokonale vybavené pokoje, strava na jedničku. Nemáme to ve zvyku vracet se na stejné místo, ale zde uděláme výjimku.

Zveřejněno v PREVIO 29.6.2020

Nad očekávání perfektní

Do penzionu jsme jeli na doporučení a naprosto všechno bylo nad očekávání perfektní. Vybavení pokoje co si kdo vzpomene, všude naprostá čistota. Skvělá, přímo maminkovská kuchyně a nápojový servis. Majitelé Malimánkovi jsou velmi milí, ochotní, vstřícní. Tento penzion vřele doporučujeme pro letní i zimní pobyty. Rádi se vrátíme.

Zveřejněno v PREVIO 19.6.2020

Úžasná pohostinnost

Velmi příjemné horské prostředí. Výbava byla přesně podle normálních požadavků a potřeb. Velikost pokojů byla přiměřená, vybavení optimální. Personál ( majitelé ) jsou velmi příjemní, atmosféra penzionu je ubytování a posezení s přáteli i když jsme se vůbec neznali. Jídlo přesahovalo množstevními možnostmi potřeby normálního člověka. Večeře po domluvě s možností výběru a dohody co bude – prostě úžasná pohostinnost.

Zveřejněno v PREVIO 17.6.2020

Penzion je vkusně zařízený a čisťounký, potěšily nás i drobné vychytávky navíc. Postele jsou perfektní, mají výborné matrace, ale nejvíc nás potěšil velice milý přístup domácích a výborné večeře. Připadali jsme si prostě jako doma. Ještě jednou děkujeme, budeme-li v Krušných horách, určitě se zase ubytujeme zde.

Zveřejněno na Previu 17.9.2018

V hotelu se nám moc líbilo. Ubytování i služby byly perfektní. Byla to už naše druhá návštěva.
Majitelé vstřícní, milí a ochotní.

Zveřejněno na Previu 7.8.2018

Chybějící chladnička

Není volně přístupná chladnička.

Zveřejněno na Previu 26.2.2018

> Komentář penzionu

Chladničku pro hosty nemáme z následujících důvodů:
1. Na pokoji není zásuvka, která je neustále pod proudem. Host je při opuštění pokoje povinen vypnout centrální vypínač.
2. Chladnička ve veřejných prostorách bývá často zdrojem nedorozumění mezi hosty.
3. Náš penzion není přizpůsoben na to, aby se zde hosté sami stravovali. Pokud přesto je třeba uložit potraviny nebo léky do chladničky, samozřejmě je hostům uložíme do naší chladničky.

Slevy na děti

Asi bychom přivítali slevy na děti, pro rodinu se dvěma dětmi už je cena za noc poměrně vysoká (srovnatelná za noc v londýně :))

Zveřejněno na Previu 5.2.2018

> Komentář penzionu

Neexistuje žádný objektivní důvod, proč by děti měly dostávat jinou cenu než dospělí. Spotřeba služeb (postel, teplo, energie, voda,…) je u dětí stejná, někdy (např.úklid) dokonce vyšší než u dospělých. Dotace v oblasti péče o rodinu by měl zajistit stát a ne soukromý sektor.
Srovnání s cenami v Londýně neumíme posoudit. Můžeme však posoudit srovnatelné kapacity na německé straně Krušných hor a zde jsou ceny v průměru o 1/4 vyšší. Daleko důležitější je pro nás informace, zda host, podle svého mínění, obdržel služby odpovídající ceně, kterou zaplatil.

Gut geführte, sehr saubere Unterkunft.
Freundlicher Empfang und angenehmer Aufenthalt mit guter Bewirtung während unseres Gruppenaufenthaltes.
Das Preis-Leistungsverhältnis ist ok.

Zveřejněno na Previu 26.2.2018

Cena odpovídá kvalitě

Velmi se nám s manželem v pensionu Javor líbilo, přístup majitelů, pěkné, čisté prostředí, vybavenost, jídlo, nenašli jsme chybu.Cena odpovídá kvalitě. Vřele všem doporučujeme !

Schlumpergerová Ludmila 25.7.2017

Veliká vstřícnost majitelů, profesionalita, která je vidět i z promyšleného vybavení apartmánů drobnostmi, které se hostům mohou kdykoli hodit, prostor a pohodlí.Báječný klid uprostřed horských luk, výborný terén pro pěší turistiku i cyklisty a velmi dobré jídlo.Dostupnost místa po nových silnicích i vlakem. Byli jsme maximálně spokojeni, rozhodně doporučujeme!

Marta Vítková 22.7.2017

Penzion s rodinnou atmosférou

Príjemný penzión s rodinnou atmosférou a výbornou domácou kuchyňou. Veľmi milý prístup k hosťom. Penzión doporučujeme každému, kto si chce oddýchnuť v krásnej prírode. My sme penzión navštívili už tretí krát a vždy sa sem radi vraciame. Rodina zo Zvolena.

Nádherná příroda a překvapivě málo turistů

Profesionální a přitom přátelský přístup, snaha zajistit spokojeného hosta, ubytování na úrovni, stravování jako doma, v okolí nádherná příroda, dobře značené cyklistické a turistické trasy, překvapivě málo turistů

Ideální pro milovníky přírody

Pro milovníky přírody a klidu ideální, příjemná atmosféra, milí hostitelé, dobré jídlo, co víc si přát. Protože jezdáme za turistikou, nehodnotím různé doplňkové aktivity, nezajímají nás.

Byli jsme nadšeni

Slavili jsme zde SILVESTR a byli jsme opravdu nadšeni jak přístupem personálu, kvalitou ubytování, výběrem sortimentu a opravdu je tento penzion nadstandartní v Ceské republice a většina cca 95 procent podnikatelu v této kategorii by si měli udělat exkurzi jak má vypadat SUPER PODNIKANI!!!!!!!!!!!!!!! Je-li možnost známkovat do šesti tak mi jí se ženou dáváme a ZVYRAZNENOU!!!!!!!!!!!

Přívětiví majitelé

Velmi příjemný, útulný penzion, výborná domácí kuchyně. Majitelé jsou velmi přívětiví, vycházejí svým hostům maximálně vstříc. Poloha penzionu výborná pro pěší turistiku i delší výlety.

Byly jsme maximálně spokojeny

Penzion Javor jsme s kamarádkou zvolily na doporučení a byly jsme maximálně spokojeny. Vstřícní a ochotní majitelé, krásný pokoj, výborná kuchyně. Doporučujeme, rády se sem vrátíme!! 🙂

Příjemná a klidná dovolená

Vřele doporučujeme všem, kteří si chtějí užít příjemnou a klidnou dovolenou. Velmi ochotný, vstřícný a příjemný personál, pro který není nic problém, čisto kam se podíváš, chutné jídlo, možnost uložení kol, překrásné okolí pro pěší i cyklovýlety. Pohoda jako doma.

Nikam se nevracíme, sem ano

Řídíme se heslem, nikdy se nevracet do stejného penzionu, rádi poznáváme nové. V Javoru jsme to ale porušili, přijeli jsme znovu. V roce 2010 jsme navštívili penzion poprvé a tak nás uchvátila příjemná atmosféra, že jsme se tam letos znovu vrátili a jistě ne naposledy. Nikde jsme nezažili tak milé hostitele, na nich je vidět jak je ta práce těší. Na kuchyni paní domácí pějeme samou chválu! Pokoje jsou veliké, to se také jen tak nevidí a velmi vkusně zařízené. Penzionu není co vytknout, všem vřele doporučujeme.

Dělají to s láskou

Takhle vypadá, když dělá někdo svou práci s láskou a baví ho to. Penzion nabízí pěkné ubytování, skvělé jídlo a za tím vším stojí velmi přívětiví a ochotní majitelé. Pro cyklovýlety i turistiku výborná pozice penzionu. Vřele doporučuji!

Opět jsme byli nadšeni

Již podruhé jsme byli nadšeni. Výborné zázemí a strava, ideální výchozí místo pro výlety do okolí jak pěšky, tak na běžkách. Majitelé jsou milí a vstřícní, nic není problém, vše lze zařídit. Výborný sportovní servis – lyžárna apod. Rozhodně doporučujeme.

Recenze nelhaly

Penzion jsme vybírali nejen dle místa (napojení na běžecké tratě), ale také s ohledem na recenze. Ty byly vesměs vynikající. A nyní můžeme po vlastních zkušenostech konstatovat, že si penzion Javor toto vynikající hodnocení absolutně zaslouží !